Disclaimer

De informatie op deze website is enkel voor informatieve doeleinden. Deze informatie wordt aan u aangeboden door BVBA Kinepraktijk Chris Vandekerkhof en hoewel we ernaar streven de informatie op deze website correct en “up to date” te houden, zijn wij niet verantwoordelijk voor de correctheid, volledigheid, beschikbaarheid of toepassing van deze informatie op welke manier dan ook. Elke toepassing van deze informatie gebeurt volledig op eigen risico en valt buiten onze verantwoordelijkheid.

In geen enkel geval zullen we verantwoordelijk zijn voor het verlies of het beschadigen van data, direct of indirect, zonder begrenzing of eender welke vorm van verlies of winst ontstaan door het gebruik van deze website.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van zogenaamde “links”, of overwijzingen naar andere websites. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud of beschikbaarheid van deze websites en dragen geen verantwoordelijkheid over de informatie die de betreffende website verschaft of eender welk gevolg deze website heeft na uw bezoek. Het verwijzen naar andere websites wijst niet noodzakelijk op aanbeveling of overeenstemming met de informatie die aangeboden wordt op de verwezen website, tenzij nadrukkelijk vermeld.

We streven ernaar uw ervaring op deze website vlot te laten verlopen, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor technische problemen bij onze provider of derden.

Alle informatie en afbeeldingen en eender welk gegeven van deze website valt onder auteursrecht en dient nooit gekopiëerd, overgenomen of verspreid te worden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Wij behouden het volledige auteursrecht over deze website.